Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół z cielęciny

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1 sztuka
pietruszka 1 sztuka
seler 5 dag
ziemniaki 4 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
cielęcina 30 z kością

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół z cielęciny

Mięso zalewamy 0, 7 litra wody, dodajemy obrane warzywa i gotujemy do miękkości mięsa. Ziemniaki obieramy, gotujemy. Rosół doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Rozlewamy do dwóch talerzy i dodajemy gotowane ziemniaki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasia36 03.11.2013 23:28
Chętnie bym spróbowała rosołu z cielęciny
krysia50 02.09.2010 07:46
Dietetyczny rosołek.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak