Sposób przygotowania

Kiełbasę, i paprykę pokroić w kostkę. Kiełbaskę podpiec na patelni i wrzucić do rondla, paprykę również tylko podpiekać na patelni pod przykrywką około 10 min i przełożyć do rondla z kiełbaską. Cebulę przekroić na pół i następnie w piórka zeszklić na patelni po przykrywką i dodać do kiełbaski i papryki. Wszystko wymieszać wlać szklankę rosołu( może być z kostki) i gotować na wolnym ogniu 15 min. Następnie dodać 2 średnie słoiczki koncentratu pomidorowego, sól, pieprz, paprykę ostrą do smaku i gotować około 10 min. Smacznego.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    To musi być niesamowicie smaczne, wypróbuję!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandra55

    Pychotka :)
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne, przypomina mi troszeczkę leczo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !