Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Oscypek panierowany z ziołami prowansalskimi

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżka
oscypek 2 duży

Przepis i sposób przygotowania na: Oscypek panierowany z ziołami prowansalskimi

Oscypka kroimy w talarki o grubości 0,5 cm, bułkę tartą mieszamy na talerzyku dokładnie z ziołami prowansalskimi - to bedzie panierka. Nastepnie obtaczamy oscypka w jajku i panierce i smazymy na złoty kolor. Ser ma delikatny ziołowy smak. Podawać jako przekąskę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krystyna24 27.10.2011 14:02
pomyslowe
wolochski 13.06.2011 23:00
super
Emilia21 25.11.2010 10:23
super
Emilia21 25.11.2010 10:23
super
Bartolomeo 07.09.2010 10:53
spoko przepis
cichor 02.09.2010 20:29
fajny pomysł :)
crysaliska 02.09.2010 18:55
pychotka
Agnieszka_B 02.09.2010 13:15
Myślę że inny ser też można, ale jestem ciekawa smaku oscypka:)
Bartolomeo 02.09.2010 09:47
ciekawe czy inny ser można tak samo zrobic?
Jolanta40 02.09.2010 09:37
prosto i smacznie
aginaa 02.09.2010 09:25
super
cukiereczek 02.09.2010 08:36
Super
Kate131 01.09.2010 22:12
PYSZNE

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak