Sposób przygotowania

Oscypka kroimy w talarki o grubości 0,5 cm, bułkę tartą mieszamy na talerzyku dokładnie z ziołami prowansalskimi - to bedzie panierka. Nastepnie obtaczamy oscypka w jajku i panierce i smazymy na złoty kolor. Ser ma delikatny ziołowy smak. Podawać jako przekąskę.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    Kate131

    PYSZNE
  • 2
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    prosto i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    ciekawe czy inny ser można tak samo zrobic?
  • 7
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Myślę że inny ser też można, ale jestem ciekawa smaku oscypka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    crysaliska

    pychotka
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    fajny pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    spoko przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pomyslowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !