Sposób przygotowania

Bulion zagotować z wodą, ziemniaki i marchewka pokroić i wrzucić do bulionuz pozostalymi jarzynami. Doprawić przyprawami. Gotować do miękkości ziemniaków. Można podawać ze śmietaną, mlekiem lub bez niczego - mniej kalorycznie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    ale grochy!!
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Fajna misa co chcesz
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo lubię zupę jarzynową
  • 3
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    super zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Smaczniutka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !