Sposób przygotowania

Golonkę przyprawić przyprawą, włożyć do naczynia żaroodpornego z dodatkiem margaryny. Piec w dobrze nagrzanym piekarniku, co jakiś czas podlewając piwem. Gdy będzie miękka, wyjąć i podawać z \"kapustą ze skwarkami\".

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    uwielbiam !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już mi leci ślinka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super golonka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam;]
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Po dietce rzucę się na taką goloneczkę.... , hihi...
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    cud miód i orzeszki :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    mmmmmm brak słów
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    próbowałam kiedyś zrobić ale chyba przesadziłam z piwem;) ta wygląda apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    świetny przepis,wypróbuje na pewno

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !