Sposób przygotowania

Jajka ugotować, ostudzić, obrać. Następnie oddzielić białka od żółtek. Białka, ogórki pokroić w kostkę. Por pokroić w półplasterki. Ryż oprószyć solą i pieprzem. Wymieszać. Tuńczyka odsączyć z sosu. Składniki w salaterce układamy warstwami: ogórki, białka (oprószyć solą i pieprzem), tuńczyk, majonez, por, ryż, majonez. Na wierzchu posypać drobno posiekanym żółtkami. Schłodzić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Pięknie wygląda ta sałatka:) Smakuje pewnie równie dobrze.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    Następny super przepis:)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    jest super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !