Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

moja fasolka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 0,5 kg
masło 0,5 kostki
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: moja fasolka

W osolonej wodzie ugotować na miękko fasolkę.Odcedzić. Na patelni rozpuścić masło i wymieszać z bułką tartą. Polać fasolkę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jarek4 22.11.2010 20:58
ja też taką lubię
Ewa111 10.11.2010 13:24
też taką lubię
Ewelina43
Ewelina43 19.10.2010 20:33
polecam:P
Margo1 04.09.2010 08:53
Ja też lubię
mamusia1 02.09.2010 20:25
moja tez bo bardzo ja lubię!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak