Składniki:
olej słonecznikowy | 1 łyżka |
cebulki dymki | 4 |
por pokrojony na cienkie plastry | 1 |
ziemniaki pokrojone w cienkie plastry | 230 gram |
wywar z warzyw | 420 ml |
czarny pieprz | |
mleko | 420 (odtłuszczone) |
rzeżucha | 230 (posiekana) |
olej słonecznikowy | 1 łyżka |
cebulki dymki | 4 |
por pokrojony na cienkie plastry | 1 |
ziemniaki pokrojone w cienkie plastry | 230 gram |
wywar z warzyw | 420 ml |
czarny pieprz | |
mleko | 420 (odtłuszczone) |
rzeżucha | 230 (posiekana) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: