Sposób przygotowania

Wątróbkę pokroić na kawałki i obtoczyć w mące, pieprzu i soli, usmażyć na rozgrzanym oleju. Cebulę pokroić w krążki i usmażyć na złotawy kolor. Połączyć wątróbkę z cebulą, dodać masło i przez chwilkę poddusić pod przykryciem na małym ogniu. Przyprawić majerankiem i tymiankiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    uwielbiam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !