Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Risotto domowe

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż 70- 80 dag
mięso wieprzowe 70- 80 dag
cebula 2 sztuki
tłuszcz 10 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 5 dag
koncentrat pomidorowy 2- 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Risotto domowe

Ryz ugotować na półsypko, wieprzowinę pokroić w kostkę, poddusić z cebulą, wymieszać z ryżem, doprawić do smaku, przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem i wysypanego bułką tartą, posmarować koncentratem pomidorowym, zapiec i podzielić na porcje.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 21.02.2014 18:15
pyszne risotto
RenataZ-et 21.12.2013 21:11
świetny smak
kielcok1 10.01.2012 19:43
super
danusia19671 30.09.2010 17:45
Szkoda że niema zdjęcia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak