Sposób przygotowania

Jabłka obierz ,zetrzyj na o grubych oczkach. Margarynę utrzyj ze szklanka cukru i żółtkami. Powoli dosypuj obydwie mąki i proszek. Połącz. Białka ubij na pianę i delikatnie wymieszaj z ciastem. Budynie ugotuj na mleku z pozostałym cukrem. 3/4 ciasta wyłóż na blachę. Rozsmaruj jabłka, gorący budyń. Przykryj pozostałym ciastem. Piec 50 temperaturze 180stopni C.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    juz myślałam ,ze zapomniałaś
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne to ciasto !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    pysznie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    oj tak
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pysznie wyglada placuszek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Pyszne ciasto:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    Pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ania69

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ania69

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmm super:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmm:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Smacznie się przedstawia...
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Świetnie wygląda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Robiłam bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    musi byc pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !