Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi z bananami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 2 szklanki
jajko 1 sztuka
woda 3/4 szklanki
sól do smaku
banan 60 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z bananami

Z mąki, jajka i wody wyrabiamy ciasto. Rozwałkować na cienki płat i wykroić krążki ciasta. Banany obieramy i kroimy na krążki ok. 2, 5 cm. Na krążki układamy kawałek banana i zlepiamy. Gotujemy we wrzątku ok. 5 minut. Podajemy z bitą śmietaną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 01.05.2017 07:06
nie przepadam za pierogami na słodko, ale tych bym spróbowała
pestka 11.09.2013 16:04
ciekawe jak smakują, nigdy bym nie pomyślała o takim nadzieniu
wulkanxd 18.07.2012 12:14
super
Natalia/tubisiek 12.10.2011 18:15
takich jeszcze nie jadłam, ciekawe jak smakują :)
Ibag24 13.09.2011 22:06
nieźle
Marzena34 20.08.2011 15:31
takich nie jadłam,super
stokrotka 11.07.2011 22:12
mniam
iwona332 27.01.2011 10:23
super
halina17 25.09.2010 14:52
Pyszne pierogi.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak