Sposób przygotowania

Z mąki, jajka i wody wyrabiamy ciasto. Rozwałkować na cienki płat i wykroić krążki ciasta. Banany obieramy i kroimy na krążki ok. 2, 5 cm. Na krążki układamy kawałek banana i zlepiamy. Gotujemy we wrzątku ok. 5 minut. Podajemy z bitą śmietaną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Pyszne pierogi.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    takich nie jadłam,super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    nieźle
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    takich jeszcze nie jadłam, ciekawe jak smakują :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    ciekawe jak smakują, nigdy bym nie pomyślała o takim nadzieniu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !