Sposób przygotowania

1. Piersi przekroić wzdłuż tak, aby z 2 podwójnych piersi powstało 8 kotletów.
2. Mięso rozbić tłuczkiem. Przyprawić.
3. Czosnek i szczypiorek posiekać.
4. Na każdy kawałek mięsa nałożyć szczypiorek, łyżeczkę masła i czosnek.
5. Mięso zwinąć. Kotlety zanurzyć w jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetne!
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciekawe nadzienie - z takim jeszcze nie próbowałam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo ciekawy sposób na nadzienie, jeszcze takiego nie próbowałam ale pozostaje w pamięci i wykorzystam przy najbliższej okazji :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !