Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety ze szczypiorkiem i czonskiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

2 podwójne piersi
8 łyżeczek masła
szczypiorek
4 ząbki czosnku
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety ze szczypiorkiem i czonskiem

1. Piersi przekroić wzdłuż tak, aby z 2 podwójnych piersi powstało 8 kotletów.
2. Mięso rozbić tłuczkiem. Przyprawić.
3. Czosnek i szczypiorek posiekać.
4. Na każdy kawałek mięsa nałożyć szczypiorek, łyżeczkę masła i czosnek.
5. Mięso zwinąć. Kotlety zanurzyć w jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 01.08.2011 07:36
bardzo ciekawy sposób na nadzienie, jeszcze takiego nie próbowałam ale pozostaje w pamięci i wykorzystam przy najbliższej okazji :)
bami 15.07.2011 11:14
Ciekawe nadzienie - z takim jeszcze nie próbowałam :)
Mysiunia 21.03.2011 14:11
pyszne:)
hastalavista 27.12.2010 14:37
świetne!
Emilia22 03.10.2010 14:33
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak