Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wieprzowe mieso
ogórki kiszone
papryka
pieczarki
przecier
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz

wieprzowe mięso około 1- 1,5 kg, pokroić w większą kostkę, posolić, wrzucić do garnka, zalać wodą i gotować, dodać ogórek kiszony pokrojony w kostkę, później jak mięso będzie dosyć miękkie dodać paprykę, pieczarki małe( pokrojone na pół), przecier pomidorowy, dodać sól i pieprz i na końcu zaklepać mąką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

traktorek 17.03.2011 17:05
świetny
agata1722
agata1722 12.12.2010 13:40
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak