Sposób przygotowania

Zagotować 1, 5 litra wody, dodać włoszczyznę (cebulę wcześniej opiec na patelni) oraz wszystkie przyprawy. Gotować ok. 25 minut. Rybę oczyścić, osolić, zalać ją rosołem. Dodać masło i gotować, aż ryba będzie miękka, na wolnym ogniu (tak, aby rosół tylko mrugał). Po ugotowaniu rybę wyjąć, rosół przecedzić i ugotować na nim francuskie kluseczki. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Pyszne danie , ryby zdrowe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    zdrowe i smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    pomysłowe
  • 5
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    bardzo chetnie bym zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza620

    uwielbiam dania z ryb, szczególnie dobre zupki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    wow nigdy nie jadłam, jestem ciekawa jak smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    takiego rosołu jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !