Sposób przygotowania

1. Piersi przekroić wzdłuż (powstaną 4 kawałki mięsa). Mięso rozbić tłuczkiem. Przyprawić.
2. Boczek pokroić na paseczki, ogórki w kostkę.
3. Boczek i ogórki nałożyć na rozbite kawałki mięsa. Zwinąć jak roladki (dobrze użyć nici). Piec na margarynie przez około 1 godzinę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Takich jeszcze nie jadłam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    lukoszek88

    uhhmmmm smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszą być smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo takie lubimy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !