Sposób przygotowania

Obydwie mąki wymieszać z proszkiem do pieczenia. Margarynę zmiksować z cukrem, cukrem waniliowym i esencją. Następnie dodać mąkę i jajka. Odłożyć 1/3 masy i wymieszać ją z kakao. Formę na babkę natłuścić i posypać bułką tartą. Jasną masę wylać na dno a na górę ciemną. Piec w temp. 180 stopni przez ok. 60 minut. Całość posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    klaudia879

    Zawszę taką robię na Wielkanoc:)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    lubię babki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    bardzo fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    apetyczna ta babeczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !