Sposób przygotowania

Wszystkie składniki pokroić w kostkę gotować do miękkości delikatnie podlewać wodą, żeby się nie przypaliło można dodać kostkę bulionową i przyprawić leczo ma być we własnym sosie bez zagęszczania mąka.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    uwielbiam...:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    uwielbiam leczo :-)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne leczo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !