Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z twarogu i pieczarek

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 1 kost
pieczarki 25 dkg
cebula 1 średnia
majonez 3-4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z twarogu i pieczarek

Twaróg zmielić, pieczarki zetrzeć na dużych oczkach i odparować na oleju. Cebulę pokroić wymieszać z twarogiem i pieczarkami dodać majonez i przyprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

asiatok 04.01.2016 20:54
Spróbuję, bo przepis mnie bardzo zaciekawił.
Przepisy Joanny 12.02.2014 21:53
Bardzo lubię pasty zamiast wędliny, dlatego dziękuję za przepis
Katarzyna59 12.11.2013 08:47
bardzo smaczna
Ewelina38 14.06.2012 13:54
fajny pomysł
Krystyna32 10.05.2012 10:14
fajne
barbara11561 09.06.2011 01:07
Pyszne:)
Anna169Hosz 07.12.2010 09:21
Nie próbowałam...może...może...
ewelina/bunia 22.09.2010 21:16
nigdy nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak