Składniki:
sok z cytryny | 1/2 |
oliwa | 1 łyżka |
miód | 1 łyzeczka |
peiprz czarny | do smaku |
filet z dorsza | 4 |
plasterki limonki | |
estragon | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sok z limonki | 1 |
skórka z limonki | 1 (drobno starta) |
sok z cytryny | 1/2 |
oliwa | 1 łyżka |
miód | 1 łyzeczka |
peiprz czarny | do smaku |
filet z dorsza | 4 |
plasterki limonki | |
estragon | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sok z limonki | 1 |
skórka z limonki | 1 (drobno starta) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: