Sposób przygotowania

Jabłka obrane ze skórki potrzeć na dużych oczkach. Napełnić słoiki i pasteryzować 15 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Do ciasta jak znalazł:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    przydatne!!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na zimę jak znalazł do ciast i innych...
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    do ciast i naleśników , ale ja na taki słoik dodaję jeszcze łyżkę cukru
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pestka a ja dosładzam w zależności do czego używam po otwarciu
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    na zimę w sam raz
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo przydatne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !