Sposób przygotowania

Sól, pieprz, cukier i połowę posiekanego koperku mieszam ze sobą i tą mieszanką nacieram filety.
Częścią pozostawionego koperku wysypuję dno naczynia.
Układam w nim filety dwiema warstwami: dolną - skórą do dołu, górną - skórą do góry. Posypuję resztą koperku i obciążam.
Naczynie wstawiam do lodówki na trzy doby.
Po wyjęciu z naczynia odlewam sok, który powstał, filety oczyszczam z marynaty i cienko kroję usuwając skórę.
Podaję z sosem musztardowym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    dziwnie brzmi, ale jest łatwe i dobre
  • -1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    zdjęcie nie przedstawia efektu końcowego - to tylko dzwonki łososia wyjete z opakowanie ...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ciekawe,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    możnaby wypróbowac na święta
  • 0
    original
    Opublikowano

    lukoszek88

    szybko i dobrze:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    brzmi ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !