Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, osączyć. Por opłukać, pokroić w krążki. Szynkę pokroić w kostkę. Masło stopić na patelni, wrzucić pokrojone pieczarki i smażyć 10 minut. W rondlu rozgrzać olej, wrzucić warzywa, smażyć 10 minut. Dodać grzyby i ryż, wlać bulion. Dusić 20 minut. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    fajne szybkie danie
  • 5
    original
    Opublikowano

    berys18

    i dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    uwielbiam,a twój przepis bardzo prosty
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Proste, pyszne - to, co lubię najbardziej :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmmm
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Fajne i łatwe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !