Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować ugotować dodając ziele i liść laurowy, odcedzić. Cebulę drobno pokroić, jabłko zetrzeć na dużych oczkach, doprawić solą pieprzem octem. Dodać przyrumienione masełko.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawy przepis ;-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna:):)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię ale rzadko robię .
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Rzadko ją robię ale bardzo mi smakuje.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lekko solę by puściła soki i wtedy odciskam z soków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !