Sposób przygotowania

Jabłka myjemy , obieramy, kroimy w kostkę. Cytryne najpierw parymy, ścieramy skórke dodajemy do jabłek, oraz miąższ z cytryny wszystko smażymy w rondlu, dodajemy cukier.Na koniec dodajemy pigwę . Nakladamy do słoików zakręcamy, wekujemy 20 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    mnie tez zaintrygowało to dnako
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    rozumiem, że to potem jako konfitura lub dżem używamy, tak?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    chyba bardzo kwaśne to

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !