Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba po żydowsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 1 kg
Zalewa:
woda 2 szklanki
olej 1 szklanka
ocet 1 łyżka
ketchup 1 łyżka
koncentrat pomidorowy 1 mały słoiczek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po żydowsku

Filety rybne usmażyć w panierce

Zrobić zalewę z wody, oleju, octu ketchupu i koncentratu i doprawić do smaku solą

Tak przygotowaną zalewą przekładać rybkę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bernadetta2 10.03.2012 21:08
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak