Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Kapustę włożyć do garnka i gotować z dodatkiem liści laurowych, kminki i ziela angielskiego. Boczek i kiełbasę pokroić w kostkę, zrumienić na patelni i dołożyć do kapusty. Wszystko razem gotować do momentu aż kapusta będzie miękka. Na oddzielnej patelni z 2 łyżek smalcu i mąki zrobić zasmażkę, dodać do kapusty, zagotować.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    smaczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Margo1

    Wyśmienite!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Jest pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam taka kapustkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !