Sposób przygotowania

Pieczarki ścieramy na tarce o grubych oczkach .Mięso mielimy w maszynce .Cebule obieramy i kroimy w drobną kostkę ,lekko podrumieniamy na tłuszczu,dodajemy pieczarki ,solimy i dusimy pod przykryciem na wolnym ogniu ,mieszamy od czasu do czasu.Po usmażeniu pozostawiamy do ostudzenia.Do dużej miski wsypujemy ostudzone mięso ,pieczarki ,natkę pietruszki ,ser starty na grubych oczkach ,dodajemy sól ,pieprz do smaku ,wbijamy jajko i dokładnie mieszamy.Tak przygotowanym farszem przekładamy naleśniki w formie tortu.Wkładamy do piekarnika i zapiekamy około 35 minut w temp 175*C.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    to jest dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię takie naleśniki,bardzo lubię.
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ja też :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny pomysł na wykorzystanie niezjedzonej porcji obiadu :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    uwielbiam naleśniki z takimi dodatkami
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo ciekawa propozycja na farsz
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Świetny farsz :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !