Sposób przygotowania

Jajko dokładnie zmiksować z solą i cukrem. Powoli wlewać cały czas miksując olej, aż powstanie gęsty majonez. Dodać musztardę i ocet, i nadal ubijać. Majonez włożyć do słoika i przechowywać w lodówce.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota dawno nie jadłam domowego majonezu
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    od kręcenia domowego majonezu,był kiedyś mój tato.Nigdy nie jadło się kupnego:):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    domowy najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ja już mam lenia,majonezu sama nie robię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !