Sposób przygotowania

Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu .Studzimy .Twaróg przekręcamy 3 razy ,jeśli mamy kupny gotowy to oczywiście nie.Żółtka ucieramy z cukrem i masłem na pulchną masę .Ubijamy białka na sztywną pianę .Delikatnie łączymy je z masą żółtkową i twarogiem oraz pozostałymi składnikami.Dno blaszki wykładamy biszkoptami .Wylewamy częśc masy serowej ,grube rurki makaronowe i znów masę serową .Sernik piec około 1 godziny w temp. 170* C .Po wystudzeniu polewamy polewa i posypujemy wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    szkoda, że nie ma zdjęcia....bardzo chciałabym zobaczyć jak to wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    racja, ja też bardzo chciałąbym zobaczyć ten sernik, ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawe,ciekawe danie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Oj,tak jeszcze sernika nie jadłam,Ciekawy pomysł:)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo ciekawy sernik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    A to dopiero pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !