Sposób przygotowania

Kotlety rozbić tłuczkiem, natrzeć solą i pieprzem. Z jednego jajka oddzielić białko od żółtka. Białko ubić na sztywną pianę z dodatkiem szczypty soli. Mięso panierować w mące, jajku (z żółtkiem), w bułce tartej i w pianie z białka. Smażyć na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 5
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Na pewno wypróbuję
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    ładnie wygląda
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pomysłowe, jak dla mnie super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !