Sposób przygotowania

kotlety rozbijamy, na jedną strone kładziemy łyzeczke chrzanu, pieprzymy, solimy, dajemy jarzynke, posypujemy mąka i dociskamy. Te strone kotleta na której jest chrzan wkładamy do jajka, smarujemy musztarda, oblepiamy jajkiem i panierujemy w bułce, Smazymy na oleju

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    chrzan jest zmysłowy :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Przepyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    oj apetyczne takie mięso musi byc:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    zmysłowy, zmysłowy;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika58

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !