Sposób przygotowania

1. 4 banany pokroić w talarki i zmiksować razem z 0,5 masełka roślinnego w małym kubeczki, 0,5 szklanki cukru pudru i galaretką cytrynową rozpuszczoną w połowie wody zalecanej w przepisie na galaretkę.
2. Spód tortownicy zapełnić biszkoptami zamaczanymi w galaretce pomarańczowej.
3. Wylać na to masę bananową, wstawić do lodówki.
4. Po upływie godziny ułożyć na zastygniętej masie bananowej ostatniego banana pokrojonego w talarki.
5. Zalać dwoma galaretkami pomarańczowymi.

Deser pyszny i szybki

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    Pezrpis mojej mamy, niesamowice prosty, a pyszny deser!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    fajny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    fajnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    może być smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !