Sposób przygotowania

Owoce wsypać do rondla i zalać sokiem pomarańczowym. Następnie wsypać cukier i doprowadzić do wrzenia. Przygotować 4 pucharki do deserów do każdego wrzucić po dwa połamane biszkopty. Powstałą w rondelku masę przełożyć na biszkopty. Budyń przygotować według przepisu na opakowaniu wykorzystując pół litra mleka i wlać do pucharków na owoce. Podawać na ciepło.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jadwiga18

    ale smak mi naszedł na takie co nieci
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Przemek4

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    pyszności
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    słodkie co nieco

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !