Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i osolić. Ogórki zetrzeć na tarce i połączyć z kapustą. Dodać olej, cukier i kwas z ogórków, pomidor pokrojone w kostkę. oraz posiekany szczypiorek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    nikusonka

    musi być dobra
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    kapusta cukrowa? to brzmi podejrzanie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    nie jadłem tego jeszcze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !