Sposób przygotowania

Ugotować kapustę. Boczek pokroić na małe kawałeczki,osolić i popieprzyć, podsmażyć, ąż się wytopi tłuszcz i zrobią się skwarki. Odlać wodę z kapusty i okrosić ją tłuszczem ze skwarkami z boczku. Bardzo dobrze smakuje ze schabowym i ziemniaczkami lub \"kluchami na pyrach\".

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    jadlam taka jest dobra :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    lubię kapustę kiszoną warto spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Lulus20

    Nigdy w życiu czegoś takiego nie jadłam - tzeba bedzie przetestowac :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę taką zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Lubię bardzo !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    do tego ziemniaczki i miesko,pycha !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !