Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiszona kapusta ze skwarkami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól i pieprz
boczek 40 dag
kapusta kiszona 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Kiszona kapusta ze skwarkami

Ugotować kapustę. Boczek pokroić na małe kawałeczki,osolić i popieprzyć, podsmażyć, ąż się wytopi tłuszcz i zrobią się skwarki. Odlać wodę z kapusty i okrosić ją tłuszczem ze skwarkami z boczku. Bardzo dobrze smakuje ze schabowym i ziemniaczkami lub \"kluchami na pyrach\".

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 04.03.2012 09:45
świetna
Reda 06.10.2011 07:57
super
Wacław 11.09.2011 09:11
do tego ziemniaczki i miesko,pycha !
cukiereczek 21.02.2011 12:32
super
romanrafal
romanrafal 17.02.2011 15:58
bardzo dobra
Iwona51
Iwona51 05.02.2011 08:43
super
Grażyna13 09.12.2010 20:46
Lubię bardzo !
Ewa111 02.12.2010 13:41
muszę taką zrobić
Lulus20 22.11.2010 11:46
Nigdy w życiu czegoś takiego nie jadłam - tzeba bedzie przetestowac :)
Tomek16 06.11.2010 12:17
lubię kapustę kiszoną warto spróbować
Mirka-Ludomila 31.10.2010 15:27
pyszna
marzencia2007 28.10.2010 17:29
jadlam taka jest dobra :D
Katarzyna/kate1980 07.09.2010 13:55
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak