Składniki:
dynia | 1i1,4 kg |
pasternak | 50 dkg |
tymianek | 4 gałązki |
oliwa | 4 łyż |
cebula | 2 szt |
kiełbaski śląskie | 3 szt |
bulion warzywny | 4 łyz |
sól, pieprz, cukier | |
czosnek | 2 ząbki |
dynia | 1i1,4 kg |
pasternak | 50 dkg |
tymianek | 4 gałązki |
oliwa | 4 łyż |
cebula | 2 szt |
kiełbaski śląskie | 3 szt |
bulion warzywny | 4 łyz |
sól, pieprz, cukier | |
czosnek | 2 ząbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: