Sposób przygotowania

wołowine kroimy w zgrabne kwadraciki, obtaczamy w mące i układamy na rozgrzanej margarynie, lekko obsmażamy po obydwu stronach. Zalewamy wodą, wrzucamy ziele, lisc i pieprz i gotujemy. gdy mieso jest juz miekkie doprawiamy do smaku, i wrzucamy cebule pokrojona w piórka. Dajemy śmietane sama lub jesli ktos woli gęstsze, zaprawiana mąka. Po zagotowaniu można podawac

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    wygląda pysznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczny obiadek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika58

    pyszna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !