Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba po warszawsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

miruna filety 6 szt
cebula 3 szt
ananas z puszki 5 krążków
sól
pieprz
keczup 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po warszawsku

Rybe ugotować w wodzie. Wyjąc z wody i osolic i posypac pieprzem. W garnku udusic pokrojon w półkrążki cebulę z odrobina wody (żeby się nie przypaliło). Dodac pokrojonego w kostkę ananasa i keczup. Doprawic do smaku (powinno być słodko kwaśne). Polać sosem rybę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak