Sposób przygotowania

Cebule obrać i zeszklić na patelni. Wkroić boczek i wysmażyć. Fasolkę z puszki przełożyć do cebuli z boczkiem i podlać wodą. Zagotować i dodać przecier pomidorowy i przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja bym dodała majeranek
  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczna i delikatna
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    szybka kolacja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    szybko i smacznie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    muflon

    fajma
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    smacznie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    bardzo lubię !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !