Sposób przygotowania

Z mąki, wody, mleka, oleju i wódki przygotować ciasto. Upiec cienkie naleśniki. Ziemniaki z marchewka ugotować, przepuścić przez praskę, dodać zrumienioną na oleju cebulę oraz ser twarogowy. Składniki połączyć, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Na upieczone naleśniki wykładać farsz i zwijać ciasno w rulon, zrumienić na oleju. Podawać ze śmietaną lub z sosem.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Nie robiłam jeszcze takich
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie też nowość
  • 4
    original
    Opublikowano

    plocia

    nigdy nie jadłam a jestem aż ciekawa jak to smakuje
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    qale smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    pipi765

    takich to jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    nie jadłam takich nalesników, z reguły na słodko
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    Ale apetycznie wyglądają
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    interesujace
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyglądają cudnie
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawe jak smakują, bo wyglądają bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    tak przyrządzonych naleśników jeszcze nie jadłam , muszę wypróbować ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczne naleśniczki.
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    super połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !