Sposób przygotowania

Przygotować kminkówkę wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/41378/kminkowka.html . Do 1 litra kminkówki dodajemy pół litra syropu o zawartości 60 dkg cukru i 1/2 litra spirytusu 95% oraz 1 kroplę olejku anyżowego, 1 kroplę olejku cytrynowego oraz szczyptę kwasku cytrynowego. Likier powinien dojrzewać przez miesiąc.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie rzeczy
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    hmm, nie przepadam za kminkiem... za to bardzo lubię likiery... Nie ukrywam, że jestem bardzo ciekawa jak smakuje ten likier kminkowy.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !