Sposób przygotowania

Buraczki gotujemy,studzimy i zimne kroimy na cienkie plasterki.Białą częśc pora drobno siekamy i łaczymy z posiekanym szczypiorkiem.
Na talerzu układamy plasterki buraków i posypujemy porem i szczypiorkiem.Całośc polwamy octem balsamicznym i oliwą a na koniec posypujemy sola ziołowa Prymat

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    dobre jako przystawka :)
  • 4
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo ładne i pewnie smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !