Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 1 szklance gorącej wody i przestudzić.
Po dwa plastry ananasa pokroić w kostkę i wrzucić do 4 pucharków.
Dwa plastry przekroić na pół i zostawić do dekoracji.
Przestudzoną galaretkę zmiksować z jogurtem i sokiem ananasowym.
Zalać zmiksowanym płynem ananasy umieszczone w pucharkach.
Desery wstawić do lodówki na godzinę.
Po tym czasie wyjąć je i udekorować połówkami plastrów ananasa i posypką oraz perełkami.

Spróbuj również

Komentarze

  • 5
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pięknie wygląda
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    apetyczny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Smaczne połączenie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniałe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !