Sposób przygotowania

Ziemniaki i twarożek przepuścić przez maszynkę, dodać jajka i przyprawy, wyrobić masę. Z masy twarogowo- ziemniaczanej formować placki o grubości 1 cm, smażyć je na rozgrzanej oliwie z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyszne.
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię placki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    nigdy takich nie robiłam - ciekawe :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Dla mnie nowość - super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !