Sposób przygotowania

1. Mięso wymieszać z przyprawami oraz około 3 łyżkami mąki.

2. Uformować mięso na patyczkach do szaszłyka.

3. Smażyć na grillu, grillu elektrycznym lub patelni z rowkami.

4. Gotowe. Można podawać z ryżem, pieczywkiem lub frytkami, oraz sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aleida

    ja bym dodała jeszcze cebulkę/szalotkę i czosnek
  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    super nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !